Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
A

ABC

Finno ABC-tuotteet ovat päiväkoti-ikäisille suunniteltuja tuotteita jotka perustuvat suosittuun Finno-mallistoomme. Tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja modulaarinen rakenne mahdollistaa monenlaiset toiminnot, värit ja teemat.

Alustojen puhdistus

PlayCaren Alustojen puhdistuspalvelu on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Ekologinen palvelu puhdistaa likaantuneet, kuluneet ja vanhat tekonurmi-, hiekka-, hake- ja sorapintaiset alustat. Puhdistuksen jälkeen erilaiset alustat ovat jälleen lähes uuden veroiset, roskattomat ja mukavat käyttää.

Asennus

Ennen puiston käyttöönottoa leikki- ja liikuntavälineet sekä kalusteet pitää asentaa, hoitaa maatyöt, turva-alustat, alueen viimeistely sekä käyttöönottotarkastus.

PlayCare tarjoaa asennus- ja tarkastuspalveluita vuosien kokemuksella.

Asennusaika

Asennusaika riippuu asentajien määrästä, asennuskokemuksesta sekä kohteesta. Tuotetiedoissa kertomamme asennusaika on keskimääräinen aika joka on laskettu kahden asentajan mukaan, ja se ilmoitetaan tunneissa.

Asennusohje

Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan tulostettu asennusohje. Asennusohjeesta käy ilmi tuotteen asentamiseen tarvittavat tiedot. Asennusohjeet löytyvät myös nettisivujen tuotehausta tuotteen sivulta. Ennen tuotteiden asennusta on tärkeää tutustua tuotteen asennusohjeisiin. Välineet tulee koota ja asentaa työmaalla valmistajan ohjeiden mukaan. Tuotteen asennusohjeissa mainittuja turvaetäisyyksiä on noudatettava.

Avainlippu

Avainlipusta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Lappsetin Finno-, Clover-, Halo- ja Flora-leikkipaikkavälineille, liikuntapaikkavälineille ja Park-kadunkalusteille Avainlippu-tunnuksen merkkinä suomalaisesta työstä.

B

Blogi

Lappsetin blogissa kirjoittaa useiden eri alojen asiantuntijat, aiheina mm. liikunta, leikki, alueiden suunnittelu, sekä monet muut mielenkiintoiset aiheet. Seuraa blogia!

C

Cubic

Cubic on korkea päällekkäin kasatuista kuutioista muodostuva tuote, joka on saanut inspiraationsa puumajoista ja modernista arkkitehtuurista. Cubic on osa palkittua, arkkitehtonista Halo-tuoteperhettämme.

Clover

Clover tuotteet tunnistaa niiden maalaamattomista puuosista. Välineistä löytyvät perinteisimmät ja edullisimmat perusleikkitoiminnot: kiipeily, roikkuminen, tasapainoilu, keinuminen sekä tietenkin liukumäet.

Cloxx

Cloxx on metallinen leikkivälinemallistomme joka on erittäin kestävä ja helppohuoltoinen.

D

DWG-tiedosto

Lähes jokaisessa suunnitteluympäristössä käytetty .dwg-tiedostomuoto kuuluu useimmin käytettyjen suunnittelutietomuotojen joukkoon. DWG-tiedosto sisältää kaikki tiedot jotka suunnittelija syöttää CAD-piirustukseen.  Tietoihin kuuluvat sekä geometriset tiedot, että aluesuunnitelmaan tarvittavat tiedot kuten turva-alueet. Kaikista tuotteistamme on tarjolla sekä 2D että 3D dwg-tiedostot ja ne ovat vapaasti ladattavissa nettisivujen tuotekorteilta. Tarkastele DWG tiedostoja maksutta. 

 
E

EN-standardit

Yleisimmät standardit:

 • Leikkivälineiden EN-standardi 1176
 • Leikkivälineiden putoamisalustoja koskeva EN-standardi 1176-1177
 • Liikuntavälineiden EN-standardi 16630
 • Areenoiden EN-standardi 15312
 • Parkour-välineiden EN-standardi 16899
 • Rullalautailualueiden EN-standardi 14974
 • Koripallotelineiden EN-standardi 1270
 • Pallopelimaalien EN-standardi 16579

Tuotteemme suunnitellaan aina voimassa olevien standardien mukaan. Löydät standarditiedon tuotehausta tuotteen sivulta.

Euroform

Euroform on italialainen kumppanimme jonka puisto- ja kadunkalusteita myymme yksinoikeudella Suomessa. 

Esteettömyys

Julkisissa puistoissa esteettömyys on tärkeää. Esteettömät välineemme löydät tuotehausta. 

F

Fantasia Works 

Fantasia Works on Lappset-konsernin osakkuusyhtiö, joka suunnittelee ja toteuttaa ainutlaatuisia teemakokonaisuuksia ja attraktioita. Ratkaisut sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin, kuten esimerkiksi tiedekeskuksiin, huvipuistoihin, loma- ja ostoskeskuksiin. Fantasia Works ja Lappset Creative tekevät läheistä yhteistyötä eri hankkeissa. 

FEPI

FEPI on järjestö johon kuulumme, (Federation of the European Play Industry), jonka tavoitteena on edistää lasten leikkiä ja hyvinvointia.

Finno

Finno-tuoteperhe on kaikista laajin leikkivälinemallistomme. Finno on modulaarinen ja konfiguroitava useisiin eri väreihin, liukuihin, kattovaihtoehtoihin, jne. 

Fitness

Suosittu Fitness-liikuntavälinesarja mahdollistaa toiminnallisen ja kehonpainoa hyödyntävän harjoittelun, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä.

Flora

Flora-leikkivälineet ovat lainanneet muotonsa suoraan luonnosta. Sarjaa täydentää Flora Satumetsän erityisesti pienille lapsille suunnitellut leikkivälineet.

Fono

Fono on interaktiivinen DJ-pöytä joka on suunniteltu julkisiin ulkotiloihin. 

G

Gym

Gym -liikuntapaikkavälineet sopivat jokaiselle kuntoilijalle. Helppokäyttöisten laitteiden parissa ei tarvita aikaisempaa kuntosalikokemusta, vaan välineiden ergonominen muotoilu opastaa oikeaan suoritustekniikkaan. 

H

Halo

Halo on German Design Award-palkittu tuoteperheemme jonka modernit leikkivälineet sopivat urbaaniin ympäristöön. 

HIC-testaus

HIC- testauksella varmistat alustojen riittävän iskunvaimennuksen. HIC-testillä määritetään alustan kriittinen putoamiskorkeus tai varmistetaan riittävä iskunvaimennuskyky. Testaus suoritetaan EN 1177:2018 turvanormin mukaan.

HPL

HPL on lyhenne englannin sanoista high pressure laminate, eli korkeapainelaminaatti. Käytämme korkeapainelaminaattia mm. seinissä, silloissa, tasoissa, liukumäen lähtölevyissä, ja muissa kovalla kulutuksella olevissa osissa. Materiaalina se on laminaateista kestävintä, helppo puhdistaa ja kosteutta kestävää. Kaikilla HPL-osillamme on 20 vuoden takuu.

Huolto

Leikkialueen turvallisuus on monien osatekijöiden summa. Vaikka leikkialue olisi lapsille riittävän haastava, innostava ja virikkeellinen oppimisympäristö, pitää sen olla myös turvallinen. Sen vuoksi säännöllinen huolto on erittäin tärkeää. Liikuntapuistot ja niissä olevat välineet täytyy pitää huollettuina, jotta alue säilyy turvallisena käyttää. PlayCare-palvelut kattavat myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkien valmistajien tuotteiden asennus-, tarkastus-, huolto- ja kunnostuspalvelut jatkaen tuotteiden elinkaarta ja käyttöikää.

Huoltomaalausohjeet, huoltomaalit

Säännöllinen huoltomaalaus jatkaa tuotteiden elinkaarta. Yleisperiaate on, että pinnoille valitaan samantyyppinen maali kuin alkuperäisessä käsittelyssäkin on ollut käytössä. Lataa huolto-ohjeet puuosille täältä ja metalliosille täältä.

Huolto-ohje

Löydät tuotteidemme huolto-ohjeet täältä.

I

Ikäryhmä

Tuotteen ikäryhmä ilmoitetaan tuotteen kohdalla tuotehaussa. Ikäryhmä määritellään kullekin tuotteelle erikseen ottaen huomioon sen sopivuus sekä kiinnostavuus kyseiselle ikäluokalle.

Inclusive Design

Inclusive Design -leikkipuistoista tehdään sellaisia, että niissä on mahdollisimman helppo liikkua ja leikkiä, ja ne rohkaisevat kaikkia lapsia leikkimään yhdessä. Inclusive Design -ominaisuudet on pyritty toteuttamaan siten, että esteettömät leikkivälineet sopivat mahdollisimman monelle lapselle liikkumis- tai toimimisesteestä riippumatta. Suunnittelussa on otettu huomioon, että kaikille on tarjolla fyysisiä haasteita, eri aisteja stimuloivia toimintoja, sekä mahdollisuuksia kehittää sosiaalisia taitoja ja oppia uutta. Katso myös Esteettömyys.

Interaktiivinen väline

Interaktiiviset leikki- ja liikuntavälineet kannustavat ja aktivoivat digisukupolven leikkimään ja liikkumaan! Interaktiivisten leikkivälineiden osaamiskeskus sijaitsee Hollannin tytäryhtiössämme, Yalp Lappsetilla. Yritys aloitti tutkimus- ja kehitystyön jo vuonna 2006, ja on sen jälkeen toimittanut interaktiivisia tuotteita useisiin maihin ollen toimialansa markkinajohtaja.

ISO 14001  –ympäristösertifikaatti

ISO 14001 -standardin vaatimuksena on muun muassa, että organisaatio tunnistaa toimintaansa liittyvät ympäristönäkökohdat sekä riskit ja mahdollisuudet asettaa päämäärät ja tavoitteet ympäristönäkökohtien parantamiseen, sitoutuu jatkuvaan parantamiseen sekä vastuulliseen toimintaan huolehtimalla, että organisaatiota sitovat velvoitteet täytetään. Tutustu sertifikaatteihin.

ISO 26000 yritysvastuu

Standardi käsittelee yhteiskuntavastuun terminologiaa ja periaatteita, yhteiskuntavastuun tunnistamista ja sidosryhmien osallistamista sekä seitsemää yhteiskuntavastuun ydinaihetta: organisaation hallintotapa, ihmisoikeudet, työelämän käytännöt, ympäristö, oikeudenmukaiset toimintatavat, kuluttaja-asiat sekä yhteisön toimintaan osallistuminen ja yhteisön kehittäminen. Tutustu sertifikaatteihin.

ISO 9001 –laatujärjestelmä

ISO 9001 standardin perusrakenteeseen kuuluu johdon vastuu, resurssien hallinta, prosessien hallinta ja mittaaminen, analysointi ja parantaminen (auditointi, prosessien valvonta, jatkuva parantaminen). Inspectan ulkopuolinen auditoija myöntää sertifikaatin mikäli yritys että organisaation laadunhallinta vastaa standardivaatimuksia. Tutustu sertifikaatteihin.

J

Jatoba

Osa puisto- ja kadunkalusteistamme on saatavilla jatoba-puusta valmistettuna (NF-alkuiset tuotteet). Jatoba on lujaa ja kovaa puumateriaalia. Ennen toimitusta jatoba käsitellään pellavaöljypohjaisella puuöljyllä.

K

Konfiguraatio

Tuotteet joiden tuotenumero loppuu M-kirjaimeen, ovat konfiguroitavia tuotteita. Se tarkoittaa sitä, että tuote on saatavilla eri värissä, asennustavalla tai muuten muokattavana mutta kuitenkin samalla tuotenumerolla. Konfigurointi voi vaikuttaa tuotteen hintaan. Finno-tuoteperheemme on erittäin laajasti konfiguroitavissa. Tuotteiden muokkausmahdollisuudet löydät tuotehausta, tuotteen sivulta, välilehdeltä nimeltä SWITCH IT!. 

Käyttäjät

Käyttäjällä tarkoitetaan yksinkertaisesti tuotteiden käyttäjiä. Kullekin tuotteelle on määritelty ohjeellinen käyttäjämäärä, sekä ohjeellinen käyttäjäikäryhmä.

Käyttöönottotarkastus

Käyttöönottotarkastus tehdään uusien välineiden asennuksen tai jo olemassa olevien siirron jälkeen. Tarkastuksella varmistutaan siitä, että leikki- tai liikunta-alue on turvallinen ottaa käyttöön. Standardi EN 16899 edellyttää, että käyttöönottotarkastuksen tekijä on tehtäväänsä pätevä, ei ole itse osallistunut asennukseen, eikä ole vastuussa mahdollisista korjaustoimenpiteistä. PlayCare-palvelu tekee käyttöönottotarkastukset välinevalmistajista riippumatta kaikkiin kohteisiin.

 

 

L

Lappset®

Lappset on 1970 perustettu perheomisteinen osakeyhtiö, joka on toimialansa johtavia yrityksiä. Sana Lappset on sanaleikki lapset-sanasta. Lapp  muistuttaa Lapista, josta olemme lähtöisin ja jossa edelleen valmistamme suurimman osan tuotteistamme ja Set settiä eli tuotteita.  Lue lisää Lappsetista.

Lappset Creative

Lappset Creative on osa Lappset-konsernia. Lappset Creative suunnittelee ja rakentaa aktiviteetti- sekä teemapuistoja. Teeman aiheena voi olla yrityksen oma brändi tai vaihtoehtoisesti joku valmiista portfoliostamme. Teemapuistomme sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin, kuten esimerkiksi huvipuistot, lomakeskukset ja ostoskeskukset.

Lappset SPORT

Lappset SPORT, eli Lappset Liikuntapaikat Oy, on Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alue, joka toimittaa Suomen parhaat urheilukenttäkokonaisuudet ja niiden elinkaaripalvelut. 

Leikki- ja liikunta-alueiden turvatarkastukset

Kaikki julkisessa käytössä olevat leikki- ja liikuntaalueet tulee tarkastaa standardien mukaisesti:

 • Silmämääräinen tarkastus (päivittäin ... kuukausittain)
 • Toiminnallinen tarkastus (kuukausittain - puolivuosittain)
 • Vuositarkastus (vuosittain)

Leikki- ja liikuntaalueiden tarkastustiheys riippuu tuotteista, alueen käyttömäärästä, alttiudesta vandalismille sekä sijainnista (esimerkiksi vaativissa ilmasto-olosuhteissa). PlayCare Tarkastuspalvelu tarjoaa useita erilaisia tarkastuksia. 

Linax

Linax-pintakäsittelyssä mänty ensin painekyllästetään kuparipohjaisella aineella, minkä jälkeen se keitetään prosessiöljyssä (pellavaöljy) tyhjiössä. Näin saadaan hyvin muotonsa säilyttävä puu, jonka halkeamien muodostumisriski on pienempi kuin käsittelemättömällä tai kyllästetyllä puulla. Suurin osa NF-alkuisista puisto- ja kadunkalusteistamme on saatavilla Linax-käsiteltyinä.

M

Maantasomerkki

Perustusosassa oleva merkintä, josta voi tarkastaa tuotteen asennuskorkeuden, sekä mahdollisen turva-alustan painumisen.

Materiaalit

Lisätietoa materiaaleista löydät täältä

Memo

Memo on interaktiivinen leikkiväline joka yhdistää leikillistä oppimista, liikuntaa ja yhdessätekemistä raikkaassa ulkoilmassa! Memon avulla voidaan pelata useita erilaisia hauskoja ja liikunnallisiapelejä sekä erilaisia matematiikka- ja muistipelejä, jotka saavat aivosolut töihin.

Minimitilantarve

Tuotteen minimissään vaatima tila, johon on luettu mukaan turva-alue, tuotteen korkeus + käyttäjän pituus.

Missio

Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. 

Modulaarisuus, moduuli

Suurin osa tuotteistamme on modulaarisia, jonka ansiosta niistä voi suunnitella mitä erilaisimpia kokonaisuuksia. 

MyDesign!

MyDesign!-suunnittelupalvelu auttaa sinua silloin, kun haluat luoda leikki- ja liikuntapaikastasi uniikin kokonaisuuden tai korostaa yrityksesi/organisaatiosi identiteettiä muokkaamalla perinteisiä leikki- ja liikuntavälineitämme. MyDesign! muuntuu tarpeesi mukaan vakiotuotteiden yksittäisistä elementtivaihdoksista mittaviin aluesuunnitelmiin ja logokylteistä kokonaisiin teemapuistoihin. 

N

Nature Play -leikkivälineet

Luonnollisia muotoja ja värejä tarjoavat leikkivälineet sopivat hyvin puistoihin ja luonnonläheisiin paikkoihin. Lappsetin Nature Play tuotteet ovat modulaarisia tehden niistä helppoja asentaa, huoltaa tai suunnitella vaikkapa ihan omanlainen kokonaisuus.  Rovaniemellä valmistettujen avainlipputuotteiden materiaalina on pohjoinen mänty.

Flora-tuotteet
Clover-tuotteet

O

Opastetaulu

Leikkialueen opastetaulussa tulee olla seuraavat tiedot: 

 • yleinen hätänumero 
 • huoltohenkilöstön puhelinnumero 
 • leikkikentän nimi ja osoite
 
P

PlayCare

PlayCare luo mielenrauhaa ja kustannussäästöjä rakentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla kaikki leikki-ja liikunta-alueet alan parhaalla ammattitaidolla, ympäristöä kunnioittaen. PlayCare on luotettava kumppani, joka ennakoi asiakkaan tarpeet. PlayCare on osa Lappset konsernia.

Putoamistila

Olipa tuotteella turva -alue tai ei, tuotteen ympärillä on vähintään 1,5 m laajuinen, korkeudeltaan tuotteen putoamiskorkeutta vastaava putoamistila, jossa ei saa olla kohteita, jotka ovat kovia tai teräviä. Tällaisia kohtia saattaa löytyä suurista kivistä, piikkipensaista, aidoista tai rakennusten seinistä. Lataa täältä lisätietoa leikkivälineiden turvallisuusvaatimuksista.

Putoamiskorkeus, vapaa putoamiskorkeus 

Vapaa putoamiskorkeus on tiettyjen sääntöjen mukaan määritetty arvo, joka antaa vaatimuksen alustan iskunvaimennukselle sekä asettaa rajan leikkivälineen korkeudelle. Perussääntö on, että leikkivälineen putoamiskorkeus ei saa olla suurempi kuin 300 cm. Tuotteidemme mahdolliset putoamiskorkeudet löydät tuotehausta tuotteen kohdalta.

Parkour

Parkour on 1980-luvulla Ranskassa, Pariisin esikaupungeissa kehitelty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkour-mallistomme on erittäin suosittu muun muassa koulujen pihoilla.

PEFC

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. PEFC-verkostoon kuuluu jäsenorganisaatioita ympäri maailman. Käyttämämme mäntypuu on lähes 100 prosenttisesti PEFC-sertifioitua, pohjoista mäntyä.

Perustus

Vakiona leikki- ja liikuntapaikkavälineet toimitetaan syväperusteisina. Vaihtoehtoisesti tuotteet voidaan asentaa pintaperusteisina. Pintaperustusvaihtoehto on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Leikkivälineet sekä muut varusteet tulee olla kiinnitettynä alustaan kiinteästi. Kalusteet voidaan kiinnittää maahan myös erikseen tilattavien ankkurointirautojen avulla. Perinteisiä betonivaluja tarvitaan vain poikkeustapauksissa. Perustamistavat ilmenevät kunkin tuotteen asennusohjeessa ja tuotekortissa. 

Pumptrack

Pumptrack on ajorata, jolla voi ajaa polkupyörällä, potkulaudalla, rullalaudalla, rullaluistimilla tai pyörätuolilla. Pumptrackilla ajaessa tärkeintä on vauhdin säätely ja ajolinjat. Radan nousuja ja laskuja hyväksi käyttäen vauhtia voi joko lisätä tai vähentää pumppaamalla, jolloin radan kaarteisiin saadaan sopiva nopeus.

Panna-areena, panna-football

Panna-football on jalkapallosta kehitetty taitopeli, jossa pelaajilta vaaditaan äärimmäistä koordinaatiota sekä pallon hallintaa. Pannaa pelataan joko 1v1 tai 2v2 -pelinä. Pannan voittaja: Kaksi paria aloittaa pelaamisen ja voittaja jää häkkiin, hävinnyt ulos odottamaan vuoroaan. Uusi pari sisään, sama systeemi. Sovitun minuuttiajan tai pelien lukumäärän jälkeen katsotaan kuka jää voittajana eli "pannan kuninkaana" häkkiin. Pannamaali, eli pallo vastustajan jalkojen välistä maaliin, päättää pelin heti. Katso panna-areenat tuotehausta.

Pikatoimitustuote

Osa tuotteistamme on saatavilla suoraan varastosta, eli pikatoimitustuotteena. Tuotteilla on tällöin 3 viikon toimitusaika Suomessa. Pikatoimitustuotteet on yleensä saatavilla vain tuotekuvassa esitetyssä värissä, muun väristen tuotteiden osalta toimitusaika on tällöin pidempi.

Q

Q-tuote

Nimi Q-tuote tulee siitä, että tuotenumerot alkavat kirjaimella Q. Q-tuotteet ovat MyDesign-suunnitteluosaston luomia asiakasräätälöityjä erikoistuotteita.  Tilattavissa olevat Q-tuotteet löydät MyDesign-galleriasta. Q-tuotteiden toimitusaika voi olla pidempi kuin vakiotuotteiden. 

 
R

Reach-asetus

REACH-asetuksessa säädetään kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista sekä tiedottamisesta toimitusketjussa. REACH tulee sanoista Registration, Evaluation, Authorization and restriction of CHemicals. Asetus koskee kemiallisia aineita sellaisinaan, seoksissa ja esineissä. 

S

Sakkeli

Sakkeli on liitososa, jolla voidaan liittää esimerkiksi keinun ketjuja toisiinsa. Yleisin leikkivälineissä esiintyvä sakkeli on ns. D-sakkeli, joka koostuu pultista (D-kirjaimen pystysuora osa) ja kaariosasta, jonka toisessa päässä on reikä pultin varrelle ja toisessa päässä kierre pultin kierrepäälle. Asennettuna pultti siis lävistää kaaren molemmat päät ja muodostaa siten suljetun silmukan johon liitettävien ketjujen viimeiset lenkit suljetaan.

Softex®, Softex™

Meiltä saat turvalliset Softex-turva-alustat (tekonurmi, hake, turvalaatta, valettava turva-alusta).

Senior Sport

Senior Sport -senioriliikuntavälineissä on useita erilaisia elementtejä, jotka harjoittavat ikääntyneen toimintakuntoa monipuolisesti ja tasapainoisesti. Eri tuotteiden avulla voidaan tehdä useita kymmeniä erilaisia harjoitteita, jotka helpottavat selviytymistä arjessa. 

Sutu

Sutu on interaktiivinen palloseinä, joka sisältää iskuherkkiä paneeleita, jotka mittaavat ja reagoivat pallon osumiin. Väkkyvät LED-valot ja kaiuttimet antavat pelaajille palautetta ja kannustusta.

Sona

Sona on interaktiivinen peli, jossa käytetään liikettä ja ääntä. Suuren oranssin kaaren yllä oleva liikekamera rekisteröi pelaajien liikkeet erityisesti suunnitellulla pelialustalla. Liikkumalla voi pelata eri pelejä. Palautteen antoon peleissä käytetään musiikkia ja ääniä.

T

Turva-alue

Välineen ympärillä oleva alue, joka vaatii putoamiskorkeutta vastaavan iskunvaimennuksen. Sama kuin putoamisalue.

Turva-alusta

EN-standardien mukaan leikki- ja liikuntapaikkavälineet tulee pystyttää alustalle, jonka kriittinen putoamiskorkeus vastaa tuotteen putoamiskorkeutta. Irtomateriaaleja kuten 0,2–2 mm raekokoista hiekkaa tai 2–8 mm raekokoista soraa käytettäessä vaadittu kerrospaksuus vaihtelee 10–40 cm:n välillä. Rouhekumista valmistetut turvalaatat ovat helposti puhdistettava vaihtoehto turva-alustaksi. Nurmikolle voi asentaa tuotteita, joiden putoamiskorkeus on korkeintaan 1 m. Tutustu laadukkaisiin Softex turva-alustoihin.

TÜV SÜD

Maailman johtava tuotetestaaja, joka testaa tuotteemme puolueettomasti. Löydät tuotteen kohdalta tuotehausta kyseisen tuotteen TÜV SÜD- sertifikaatin.

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille tarjouspyynnön keräämällä tuotehaussa tuotteet tuotekoriin ja lähettämällä tarjouspyynnön. Tarjouspyyntö ei velvoita tekemään tilausta.

Toimitus

Toimitamme rahtivapaasti Suomessa. Tuotteet on suunniteltu tehokkaan tilankäytön ja kuljetettavuuden vaatimusten mukaisesti. Pakkaukset ovat kuormalavoilla, mikä nopeuttaa lastausta ja käsittelyä sekä vähentää oleellisesti kuljetusvaurioita ja -kustannuksia. Hinnat sisältävät kuljetusvakuutuksen ja rahdin. Jos tilauksen arvo on alle 300 €, veloitamme pientoimituslisän 20 €. Lue lisää toimitusehdoista.

Toimitusaika

Toimitusaika on 2–8 viikkoa tilausajankohdasta ja tuotteista riippuen. Vakiotuotteiden tilauksen suorittaminen hyvissä ajoin, viimeistään noin 4 viikkoa ennen tarveajankohtaa, varmistaa tavaran saatavuuden ja edullisuuden myös huippusesongin aikana. Katso myös Pikatoimitustuotteet.

Toro

Toro on monikäyttöinen interaktiivinen urheiluareena. Toroon on yhdistetty kaikkien suosituimpien joukkuelajien parhaat puolet kompaktiin ja vauhdikkaaseen pakettiin!

Tuotteet

Tarjoamme yli 1000 vakiotuotetta jotka löydät tuotehausta: http://www.lappset.fi/Tuotteet/Tuotehaku. Useissa tuotteissa on monia eri väri-, asennus, ja muita vaihtoehtoja. Mikäli et löydä vakiotuotteista sinulle sopivaa tuotetta, selaathan myös MyDesign galleriaa http://mydesign.lappset.com/ josta löydät valmiita asiakasräätälöityjä vaihtoehtoja, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan tuotteen. 

Takuu

Takuuehtomme koskevat Lappset Groupin valmistamia tuotteita ja osia, linkissä olevan erittelyn mukaisesti. Takuu alkaa tuotteen toimituspäivästä Lappset Groupin tehtaalta. Takuu on voimassa ainoastaan sillä edellytyksellä, että perustus-, asennus- ja huoltotyöt on tehty oikein ja dokumentoitu Lappset Groupin ohjeiden mukaisesti. Käyttöönottotarkastuspöytäkirja ja merkinnät tehdyistä huoltotoimenpiteistä on esitettävä tarvittaessa.

U

Uusi Elämä

PlayCaren Uusi Elämä- palvelu herättää nuutuneen leikki- ja liikunta-alueen henkiin ja palauttaa virikkeellisyyden. Käytössä kuluneet, mutta rakenteeltaan kunnossa olevat leikki- ja liikuntavälineet maalataan, rikkonaiset osat uusitaan tai kunnostetaan. Samalla varmistamme leikkivälineiden turvallisuuden ammattitaidolla.

V

Varaosa

Varaosa tarkoittaa komponenttia, joka voidaan tilata tuotteeseen. Varaosa soveltuu yleensä myös vanhoihin tuotteisiimme (<10 v).  Varaosapalvelumme auttaa mikäli etsit sopivaa varaosaa.

Vastuullisuus

Lappset Group Oy:ssä vastuullisuus merkitsee lakien, asetusten ja kansainvälisten sopimusten ja suositusten sekä ay-liikkeen ja yrityksen välisten puitesopimusten sekä yrityksen omien toimintaohjeiden noudattamista. Lappset on toiminnassaan sitoutunut edistämään kestävää kehitystä. Vastuullisuuden ydinaiheet ovat yrityksen hyvä hallintotapa, ihmisoikeudet, työelämän käytännöt, ympäristön, oikeudenmukaiset toimintatavat, kuluttaja-asiat (kuten esim. tuoteturvallisuus) sekä yhteisön toimintaan osallistumisen ja yhteisön kehittämisen.

W

Wall bouldering, boulderointi

Kiipeilyä ilman varmistusvälineitä matalilla korkeuksilla. Wall Bouldering- tuotteemme on tarkoitettu turvalliseen kiipeliyyn. Kiipeilyseinät muodostavat erilaisia kiipeilyreittejä niin vasta-alkajille kuin kiipeilyä harrastaville. Kaltevat seinät haastavat jopa ammattilaiset, samalla kun matala korkeus takaa turvallisuuden. Eriväriset otteet kertovat liikkeen vaikusasteen; punaiset ja keltaiset ovat vaikeampia, siniset ja vihreät helpompia.

Wall-Holla

Wall-Holla on metallinen leikkiväline jonka sisälle on rakennettu useita erilaisia leikkitoimintoja. Wall-Holla on ihanteellinen ratkaisu erityisesti pieneen tilaan, jossa leikkijöiden määrä on suuri. 

 
X

XROLL ja XSPEED

XROLL ja XSPEED ovat Lappsetin legendaarisista Valssi ja Polkka – tuotteista tehdyt hauskat ja kestävät metalliversiot.
Y

Yalp

Yalp on Lappset-konsernin hollantilainen tytäryritys joka vastaa interaktiivisten tuotteiden kehityksestä.

Z

Zik-zak-silta

Silta leikkivälineen tornista toiseen, jossa askelmalankut etenevät 45 asteen kulmassa moduulista toiseen. 

 
Ä

Ässä-areena

Ässä-areena on modulaarinen areena pallopelien pelaamiseen. 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!