Products
No search results
All search results
Content
No search results
All search results
Parkour kiertoharjoittelu

Yksinkertaisimmillaan parkour on hyppyjä, juoksemista ja kiipeilyä käyttämällä esteitä, jotka löytyvät ympäristöstä. Yksi tavoitteista on liikkua mahdollisimman sujuvasti ja yhtäjaksoisesti. Parkourissa jokainen harjoittaja voi luoda oman tyylin ja liikkeet.

Yksi parkourin parhaista puolista on, että kuka tahansa voi harjoittaa sitä omalla tasollaan ja tyylillään. Inspiraation ja harjoittelun tueksi olemme suunnitelleet kolme eri tasoista kiertoharjoitusta, joita voit hyödyntää harjoitellessasi parkourpuistoissamme! 

 

Treenivideot koostuvat kahdesta eri osasta:

 1. Lämmittely

2. Harjoitteet ja sarjat

Valitse itsellesi sopiva harjoitustaso ja nauti treenistä! 


helppo
Keskitaso
vaativa
yhteistyössä
LUE LISÄÄ
henri_nyholm_blogi.jpg
Parkourin tie marginaalista koululiikuntaan

T-paitaan ja löysiin verkkareihin pukeutunut nuorukainen loikkii kymmenien metrien korkeudessa kerrostalon katolta toiselle, astelee kepeästi talon reunamuurilla ja värittää etenemistään mitä erilaisimmilla hypyillä ja kierähdyksillä.

Read more
Dash_Parkour_Mural2.jpg
Millainen on hyvä parkour spotti

Parkour Akatemian Jaakko Junttila kertoo blogissaan, millainen on hyvä parkour-spotti tai alue ja miksi rakentaa valmiita parkour-alueita?

Read more
Lappset Parkour equipment parkour telineet
Tarina rinnakkaistodellisuudesta

Kerron teille tarinan rinnakkaisesta todellisuudesta. Tässä todellisuudessa moni asia on aivan samalla tavalla kuin meidänkin tutussa maailmassamme, mutta moni on myös hiukan tai aivan todella eri tolalla. Sijoitan itseni esimerkkikansalaiseksi tähän toiseen todellisuuteen ja kerron aivan tavallisesta arkipäivästäni.

Read more
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!