Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Suunniteltu ahkeraan ulkokäyttöön

Kaikki interaktiiviset leikkivälineet on suunniteltu nimenomaan ahkeraan ulkokäyttöön. Ne on kehitetty kestämään kaikenlaisia säätiloja vaativimmissakin ulko-olosuhteissa EN 1176 -standardin mukaan: 

Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Esimerkiksi Sutu -palloseinän läpinäkyvät paneelit tehdään 15 mm paksusta polykarbonaatista. Samaa materiaalia käytetään poliisien suojakilvissä, ja se vastaa luodinkestävää lasia. Paneelien on testeissä todettu kestävän kovia iskuja – paneelien keskelle tuhat kertaa pudotettu 50 kg:n paino ei aiheuttanut vaurioita.

Interaktiivisten leikkivälineiden metalliosat valmistetaan galvanoidusta ja jauhemaalatusta teräksestä, joka tarjoaa erinomaisen suojan äärisääoloja ja ilkivaltaa vastaan.

Lämpötilatestin mukaan tuotteet kestävät lämpötilaeroja välillä -35...+85 °C.

 
Interaktiiviset leikkivälineet

Talvikäyttöön sopiva interaktiivinen tanssikaari Sona Tampereella

Tampereen suosituimpaan leikkipuistoon eli Pikku Kakkosen puistoon asennettu interaktiivinen tanssikaari, Sona on hyvä esimerkki leikkivälineestä, jonka toimintaan ilmasto ja säät eivät vaikuta. Talvikuukausina joulukuusta maaliskuulle pakkanen voi paukkua alle -10  asteessa ja lunta pyryttää reippaasti. Talvikelit eivät vaikuta välineen toimintaan, päinvastoin: lumi tekee leikeistä entistä hauskempia!  Leikkitilastojen mukaan Tampereen Sonaa käytetään jatkuvasti, lämpimämpinä vuodenaikoina yli 40 tuntia viikossa ja talvisin hieman vähemmän, mutta silti keskimäärin 2,5 tuntia päivässä.

Tanssikaari Sona Bergvretenin koulussa Ruotsin Enköpingissä

Enköpingissä toimiva Bergvretenin koulu tarjoaa haastavan ja jännittävän oppimisympäristön, joka inspiroi ja kannustaa osallistumaan. Oman lisänsä oppimiseen tuo interaktiivinen Sona -pelijärjestelmä, joka on näkyvällä paikalla koulun pihalla. Ruotsissa lämpötila painuu talvisin reilusti pakkasen puolelle, mutta se ei leikkejä haittaa. Tilastojen mukaan Sonaa on käytetty tammikuussakin yli 10 tuntia viikossa eli 2 tuntia jokaisena koulupäivänä. 

Interaktiiviset leikkivälineet kylmään ilmastoon

Ilmastovyöhykkeisiin perustuvan Köppenin ilmastoluokituksen mukaan kylmille leveysasteille on asennettu useita interaktiivisia leikkivälineitä. Interaktiivinen osaamiskeskuksemme, Yalp, Hollannissa ei ole saanut yhtään reklamaatioita talvikäyttöön asennetuista leikkivälineistä. Myönnämmekin jokaiselle tuotteelle 5 vuoden takuun ja huoltolisenssin.

Lasten luovuus

Interaktiiviset leikkivälineet yhdistävät teknologian ja leikkipuistot aivan uudella tavalla. Elektronisissa leikkiväleissä videopelien riemastuttava ja sykettä nostava jännitys sekoittuu ulkoilmaleikkien aerobiseen liikuntaan. Nykypäivän lasten luovuudella ei ole rajoja. Interaktiivisen jalkapalloseinän, Sutun paneelit reagoivat tärinään, eli pelejä voi pelata vaikkapa heittämällä lumipalloja. Lumipalloja voi heittää myös kilpaa – Sutu-seinän keskellä oleva nopeustutka kertoo, kuka heittää kovimmin.

Lisää interaktiivisuutta Yalp App -sovelluksella

Sutussa on myös uusi, mahtava ominaisuus. Äskettäin julkaistu Yalp Sutu -kilpailusovellus on ladattavissa maksutta App Storesta ja Google Play Storesta. Sovelluksella voi liittyä mukaan maailmanlaajuiseen kilpailuun, pelata Yalp Sutun interaktiivisella jalkapalloseinällä ja tarkistaa pistetulokset sovelluksesta. Pelaajia on mukana eri puolilta maailmaa, ja sovelluksella voi myös seurata omaa edistymistään. 

Oletko kaupungin kovin DJ?

Fono -DJ-pöytä toimii myös paukkupakkasilla. Pyyhkäise lumet sivuun, aseta puhelin alustalle ja päästä sisäinen DJ valloilleen. 

Aloittaaksesi keskustelun, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!