Interaktiivinen pelikenttä Toro liikuttaa peleillään

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Landal luxury vacation rentals, Hardenberg, Alankomaat
Loma-alueelle vuonna 2011 asennettu Toro on erittäin suosittu pelikenttä, joka liikuttaa alueella vierailevia matkailijoita ja vierailijoita.
2011
Landal luxury vacation rentals
Landal luxury vacation rentals

Toro osana loma-aluetta

Toro on interaktiivinen peliareena, jossa on moneen eri peliin soveltuvat neljä interaktiivista maalia, yksi kullakin areenan sivulla. Peliareenalla voit pelata jalkapalloa, sählyä tai Torosta valmiina löytyviä pelejä. Torosta löytyvät valmiiksi asennetut pelit ovat valittavissa pelattaviksi pelkällä napin painalluksella. Pelit on suunniteltu liikunnallisiksi, hauskoiksi ja kilpailuhenkisiksi. Sisäänrakennetun äänijärjestelmän ansiosta Toro antaa pelin aikana myös palautetta pelaajille. Kaikki kentän äänten volyymit, ajat ja pelit ovat muokattavissa internetyhteyden avulla. Myös uusien pelien lataaminen onnistuu tätä kautta!

 

Toro on loistava valinta alueelle, jossa leikki- ja liikuntavälineen on sovelluttava laajalle käyttäjäkunnalle, sillä Toro pelikenttä on käytettävissä kaiken ikäisille muun muassa sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Landal luxury vacation rentals -loma-aluekkin päätyi valitsemaan Toron heidän monipuolisen asiakaskuntansa vuoksi. Toro on sijoitettu alueelle katseenvangitsijaksi hyvälle ja näkyvälle paikalle, lähelle muita liikuntapalveluita. Alueelta kerrotaan, että Toro peliareena on heillä jokapäiväisessä käytössä ja sen käyttöaste on suuri. Jopa talvella siinä pelataan yhteensä noin 7 tuntia per päivä! 

Katso lisää valmiita kohteita
Tarvitsetko apua?