Puistoon asennettu interaktiivinen palloseinä Sutu

Hengolan kunnassa Alankomaissa sijaitseva interaktiivinen palloseinä Sutu tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden oppia lisää jalkapallopotkuista.

Puisto, Hengelo, Alankomaat
Yksi Hengelon kunnan neljästä Sutusta sijaitsee julkisessa Puistossa Castorwegin tien varrella.
2011
Hengelon kunta
Twekkelerveld

Interaktiivinen palloseinä Sutu soveltuu monenlaisiin ympäristöihin!

Sutu on interaktiivinen palloseinä, jonka 16 paneelia aktivoituvat palloa potkittaessa kohti seinää. Sutu sisältää pelejä, jotka on helppo valita pelattaviksi pelkällä napin painalluksilla. Lisäksi tämä interaktiivinen palloseinä antaa suorituksestasi palautetta pelisi aikana! 

 

Sutun avulla ihmiset pääsevät pelaamaan ulkoilmaan, samalla kehittäen terveyttään sekä sosiaalisuuttaan pelatessa yhdessä muiden kanssa. Sutun pelit tarjoavat oivia mahdollisuuksia haasta kaverit pelaamaan, sillä pelejä voivat pelata useammatkin ihmiset yhtäaikaa. Sutu soveltuu kaikenikäisille eikä sitä ole suunniteltu ainaostaan jalkapallokenttien tai -areenoiden yhteyteen. Sutun voi asentaa miltei minne tahansa tasaiselle ja tilavalle alueelle, kuten esimerkiksi puistoon, pelikentän vierelle tai leirintäalueelle tuomaan lisää yhteisölisyyttä sekä liikunnan iloa. Tämän vuoksi muun muassa Hengelon kunnastakin Sutu jalkapalloseiniä löytyy jo yhteensä neljä kappaletta!

"Ensimmäinen Sutu asennettiin meille vuonna 2011. Aluksi olin hieman skeptinen, sillä omassa lapsuudessani tarvitsimme vain seinän jalkapallopeleihin. En nähnyt tarpeelliseksi rakentaa jalkaplloseinää niin korkeasti teknologisoituneena kaikkine valaistuine paneeleineen ja niin edelleen. Mutta loppujen lopuksi minun oli hyväksyttävä että ajat muuttuvat, ja meille asennettiinkin kolme Sutua lisää. Tänä päivänä välineet ovat todella osoittaneet arvonsa, ja paikoitellen myös ylittäneet ne, kun jatkuvan työn tuloksena pääsemme tavoitteisiin, joita on asetettu yhteisön hyvinvoinnin ja terveyden saralla”, iloitsee Hengelon kunnan sihteeri Wimjoost Licht.

Katso lisää valmiita kohteita
Tarvitsetko apua?