Ostoskeskuksen pihalla sijaitseva Sona on kaikenikäisten leikkiväline

Vaikka lapset ovat Twekkelerveldin ostoskeskuksella Sonan suurin käyttäjäryhmä, on se avoinna ja sopiva kaikenikäisille!

Twekkelerveldin ostoskeskus, Enschede, Alankomaat
Twekkelerveldin ostoskeskusken pihalla sijaitseva Sona on oiva valinta juuri tähän sijaintiin, sillä se viihdyttää kaikenikäisiä.
Twekkelerveld-kauppakeskus
Twekkelerveld

Twekkelerveldin ostoskeskuksen pihalle pystytetty Sona sopii kaikille!

Sona on interaktiivinen leikkiväline, joka luo liikettä, musiikkia ja ääntä. Useiden sisäänrakennettujen pelien avulla Sona tarjoaa iloa kaikenikäisille! Sona sopii erinomaisesti niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Liikkuminen välineessä on tehty esteettömäksi, jonka vuoksi se sopii myös pyörätuolia käyttäville. 

 

Twekkelerveldin ostoskeskuksen pihalla sijaitseva Sona on ollut jopa niin suosittu ja kerännyt hyvin kävijöitä, että sillä on nähty olevan vaikutusta myös myymälöiden pienoiseen myyntien nousuun!

"Kun valitaan välinettä julkiselle alueelle, on tärkeää että valitaan sellainen väline, joka sopii parhaiten alueen tarkoitukseen sekä isolle kohdeyleisöille. Juuri näiden asioiden vuoksi päädyimme valitsemaan Sonan ”, kommentoi valtuuston jäsen Rixt Wibiër.

Katso lisää valmiita kohteita
Tarvitsetko apua?