Memo opettaa lapsia leikin ja liikunnan kautta

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Julianaschool, Rijssen, Alankomaat
Julianaschoolin pihalta löytyvä Memo on ensimmäinen alakoulun pihalle asennettu Memo. Se tarjoaa leikkillistä oppimista, liikuntaa ja yhdessätekemistä raikkaassa ulkoilmassa.
2014
Julianaschool
Julianaschool

Julianaschoolin pihalla oleva Memo on monipuolinen leikin, liikunnan ja oppimisen väline

Memosta löytyvien eri pelien avulla lapset saavat liikuntaa, aivojumppaa sekä leikin iloa. Tämän vuoksi Memo onkin erinomainen tuote juuri koulujen pihoille. Julianaschoolissa Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla. Koulu käyttää Memoa apuvälineenään sekä liikunnan että matematiikan tunneilla, mutta tulevaisuudessa käyttöä löytyy myös kielten tunneille, sillä Memoon kehitetään koko ajan lisää uusia oppimista, liikuntaa ja yhdessäoloa korostavia pelejä. Pelit päivittyvät Memoon automaattisesti sisäänrakennetun langattoman nettiyhteyden avulla. 

 

Peli on herättänyt suurta kiinnostusta ja sen käyttöaste koulun pihalla on erittäin suuri. Tämän vuoksi koulun piha on päätetty pitää kaikille avoimena ja auki myös koulun ollessa kiinni ja esimerkiksi kesän aikana. 

"Käytämme Memoa niin paljon kuin mahdollista. Opettajat vievät nuorimpia luokkia usein ulos harjoittelemaan matematiikkaa Memon avulla. Näin oppitunneista saadaan dynaamisempia ja oppi jää paremmin muistiin”, koululta kommentoidaan.

Katso lisää valmiita kohteita
Tarvitsetko apua?