Pop-up leikkipuiston Fono viihdyttää etenkin nuoria

Amsterdamin keskustassa sijaitseva Fono tarjoaa musiikillisia, tanssillisia, luovia sekä sosiaalisia hetkiä kaikenikäisille, etenkin nuorille.

Rokin Street, Amsterdam, Alankomaat
Amsterdamin kaupungin keskustassa sijaitsevan kaupungin päätien Rokin varrelle on pystytetty pop-up leikkipuisto josta löytyy myös Fono DJ-pöytä.
2016
Pop-up leikkipuisto

Fono DJ-pöytä tuo nuoret yhteen 

Fono on täysin uudenlainen ulkokäyttöön suunniteltu DJ-pöytä, joka tarjoaa nuorille oivan mahdollisuuden päästä viettämään aikaa yhdessä musiikin ja muiden nuorien kanssa. Fonon avulla jokainen voi harjoitella omia DJ-taitojaan ja päästää luovuutensa vapaasti valloilleen. Voit soittaa, miksata ja jakaa musiikkia puhelimen kautta. 

 

Amsterdamin ydinkeskustaan päätie Rokin varteen pystytetty väliaikainen pop-up leikkipuisto tarjoaa kaupungin asukkaille monipuolisia leikin ja yhdessäoleilun välineitä. Puistosta kuuluvasta musiikista vastaa puistoon asennettu Fono, joka samaan aikaan tarjoaa sekä musiikkia, tanssia sekä yhdessä hengailua. 

 

Kaiken kaikkiaan Fono on paljon enemmän kuin pelkkä DJ-pöytä - Se toimii erinomaisena nuorten tapaamis- ja hengailupaikkana ylläpitäen nuorten sosiaalisia sekä luovuuden taitoja!

Katso lisää valmiita kohteita
Tarvitsetko apua?