Tavoitteena jatkuva liike

Parkour on luovaa liikettä, kehonhallintaa ja vuorovaikutusta ympäristön kanssa.

Parkourissa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen ja liikkumisessa hyödynnetään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita. Lajin parhaita puolia on, että sen harrastamisen voi aloittaa missä ja milloin vain. Aloittamiseen ei myöskään vaadita aiempaa liikunnallista taustaa. Harjoittelu aloitetaan pienistä ja yksinkertaisista asioista, joiden toistamisen kautta edetetään haasteellisempiin ja monimutkaisempiin liikkeisiin. Motiivi liikkeiden tekemiseen pysyy kuitenkin muuttumattomana: parkouraamisen tulee olla ensisijaisesti hauskaa.

Lappsetin Parkour-tuotteista koottu alue tarjoaa harrastajille lajin vaatimusten mukaan toteutetun harjoittelupaikan, jolla liikkeiden hiominen on varmasti turvallista ja sallittua. Koska alue tarjoaa haasteita myös edistyneemmille, se tukee tavalla myös parkouriin olennaisesti kuuluvaa yhteisöllisyyttä. Eritasoisten harrastajien kokoontuessa yhteen voivat pidemmälle ehtineet toimia esimerkkeinä nuoremmille myös muutoin kuin parkourin osalta.

MyDesign auttaa suunnitelemaan juuri sopivan alueen

Reittien suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitettävä välineiden etäisyyksiin ja niiden sijaintiin toisiinsa nähden.

Parkour-alueen suunnittelu on mainio mahdollisuus käynnistää yhteistyö lähialueen parkourharrastajien kanssa. Jos yhteistyö tuntuu työläältä, voi alueelle valita valmiiksi kootuista kokonaisuuksista sopivan. Alueen suunnittelussa voit myös kääntyä Lappsetin MyDesignin puoleen, jossa suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä parkour-ammattilaisten kanssa.

Katso kaikki Parkour tuotteet
Lisätietoa
Värit

Lappsetin tuotteiden värimaailma.

Read more
Materiaalit

Lappsetin tuotteiden materiaalitietoa.

Read more
Takuu

Lappsetin tuotteiden takuutiedot.

Read more
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin tuotteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Read more