Salitreeni hyvällä hapella

Lappset Gym -alueilla sisäkuntosalilaitteiden tutut perustoiminnot ovat helposti kaikkien liikkujien saavutettavissa. Miellyttävien metallisten välineiden parissa kuntoilija toimii yhtä aikaa moottorina sekä vastuksena ja lihaskunto kehittyy lähes huomaamatta.

Lappset Gym -liikuntapaikkavälineet sopivat jokaiselle kuntoilijalle. Helppokäyttöisten laitteiden parissa ei tarvita aikaisempaa kuntosalikokemusta, vaan välineiden ergonominen muotoilu opastaa oikeaan suoritustekniikkaan. Suorituspaikoilla jokainen liikkuu vapaasti, omaan tahtiin, omalle kunnolle sopivalla tasolla, ja harjoittelemaan voi poiketa vaikka lenkin lomassa.

Ajaton ulkoilualue

Lappsetin ulkokuntosalilaitteet ovat korkealaatuista skandinaavista designia ja  kestävät ajan sekä kuntoilijoiden kulutuksen. Yhdistämällä Gym-alueeseen esimerkiksi ympäristöön sulautuvan palloilukentän, syntyy monipuolinen ja ajaton ulkoilupaikka, jonne jokaisen on helppo poiketa. Gym -liikuntavälineet voi sijoittaa myös sisätiloihin tukemaan esimerkiksi työhyvinvointia.

 

Katso kaikki Gym tuotteet
Valmiit Gym -ulkokuntosalialueet
Lisätietoa
Värit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden värimaailma.

Read more
Materiaalit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden materiaalitietoa.

Read more
Takuu

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden takuutiedot.

Read more
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Read more