Fitness ulkoliikuntavälineet kattavat kaiken harjoittelun

Toiminnallinen ja kehonpainoa hyödyntävä harjoittelu kehittää voimaa ja kestävyyttä.

Fitness-ulkoliikuntatuotteiden suunnittelun lähtökohtana oli luoda puitteet crossfit-tyyppiselle harjoittelulle. Tässä toiminnallisen harjoittelun muodossa hyvä kunto koostuu monesta eri osasta.

Hyvän kunnon määrittelemisen osa-alueita ovat muun muassa erityyppiset voima- ja kestävyysominaisuudet, nopeus, tasapaino, koordinaatio, tarkkuus ja ketteryys. Koska mallistomme pohjautuu laajaan kuntokäsitteeseen, se sopii hyvin monen eri liikuntamuodon harrastajalle.

Oikein varioituna yksittäiset liikkeet ja valmiit harjoituskokonaisuudet sopivat monen tasoisille käyttäjille. Yksittäisissä välineissä ja kokonaisuuksien mukana tulevissa tauluissa olevat QR-koodit tuovat paikalle virtuaalisen valmentajan. Nykyaikainen liikuntapaikka on siis muutakin kuin vain fyysiset rakenteensa.

Tehokas ja energinen design 

Lappset Fitness –välineiden design noudattelee lajiin liittyviä, energisiä mielikuvia. Liikuntavälineet on kehitetty yhteistyössä CrossFitin vuoden 2009 maailmanmestari Mikko Salon sekä Anu Puontin kanssa, joka on Suomen ensimmäinen lasten CrossFit Kidsin ohjaaja. Lappsetin Fitness -välineissä yhdistellään puuta ja metallia. Alueet voi koostaa neljän värikokonaisuuden paletista.

 

Kaikki Fitness tuotteet
Fitness -puistovaihtoehdot vapaapainoilla
Lisätietoa
Värit

Lappsetin tuotteiden värimaailma.

Read more
Materiaalit

Lappsetin tuotteiden materiaalitietoa.

Read more
Takuu

Lappsetin tuotteiden takuutiedot.

Read more
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin tuotteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Read more