Areenat ja pallopelit

Yhteisöllisen kuntoilun ytimessä

Peliareenat ja palloilu tuotteet ovat suunniteltu tuomaan hien pintaan ja innostuksen ilmoille. Peliareenat ja palloilu välineet tarjoavat aktiivisille pelaajille haasteita. Pelin tuoksinassa aika menettää merkityksensä ja tuntemattomasta tulee joukkuetoveri.

Palloilu- ja areenavalikoimamme sisältää Ässä -areenat, ArcSport -monitoimikentät metalliset areenat, pannapeliin suunnitellut pyöreät metalliareenat, jalkapallomaalit ja koripallotelineet. 

Monitoimikentät soveltuvat lähes kaikkiin pallopeleihin. Perusversiona monitoimikentät soveltuvat erityisesti jalkapalloon, mutta lisävarusteiden avulla kenttä muuntuu tehokkaasti sopivaksi niin sählyyn, koripalloon kuin lentopalloonkin. Kenttien ulkonäkö soveltuu erinomaisesti melkein jokaiseen ympäristöön. Puinen rakenne kestää erinomaisesti säätä ja kovaa käyttöä. Suunnittelussa ei ole tingitty käyttäjäystävällisyydessä ja yksityiskohdat sisäänkäyntejä myöten on suunniteltu erittäin tarkoin. 

Lappset tarjoaa kodin ja koulun läheisyyteen monipuolisia lähiliikuntapaikkaratkaisuja. Lähiliikuntapaikoissa kaiken ikäiset voivat kokoontua, leikkiä ja liikkua ilman suorituspaineita. Lähiliikuntapaikka toimii kohtauspaikkana kolmelle sukupolvelle. Lähiliikuntapaikat sopivat vapaa-ajan liikuntaan, mukavaan yhdessäoloon, koululiikuntaan ja myös urheiluseurojen harjoituksiin. 

Katso kaikki areenat ja palloilutuotteet
Värit

Lappsetin tuotteiden värimaailma.

Read more
Materiaalit

Lappsetin tuotteiden materiaalitietoa.

Read more
Takuu

Lappsetin tuotteiden takuutiedot.

Read more
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin tuotteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Read more