Yksittäiset tuotteet

Keinueläimet nappaavat veikeällä olomuodollaan lasten huomion. Ne kestävät rajua tempomista ja vaihtelevia sääolosuhteita.

Leikkipuistojen veikeät ja sympaattiset keinueläimet ovat klassikoita. Ne ovat ahkerassa käytössä kaikissa puistoissa, missä niitä on tarjolla. Olemme tehneet sekä käyttäjähavaintoja että – testejä ja muokanneet niiden perusteella jousieläimistä optimaalisia. Testien perusteella yksi suosituimmista tavoista käyttää niitä on ottaa mahdollisimman kova vauhti. Tästä syystä olemme varmistaneet turvallisuuden istuimen muotoilulla ja jalansijoilla. Näin rämäpäät pysyvät hurjassakin vauhdissa kyydissä.

Pienemmät leikkijät on otettu huomioon istuimen mitoituksessa sekä jalkatuen ja jalustan leveydessä. Jopa alle kaksivuotias taapero pääsee itsenäisesti – ja turvallisesti – kiipeämään välineeseen. Optimaalisen jousituksen ansiosta pienetkin leikkijät saavat koiran nyökkäämään tai hepan laukkaamaan helposti. Samalla istuin ja jousitus on mitoitettu niin, että aikuinen voi heijata jousieläimen selässä pieni lapsi sylissään.

Yksittäiset tuotteet sopivat osaksi suurempia kokonaisuuksia tai sellaisenaan piristämään leikkialueita.

Myönnämme laminaattiosille 20 vuoden takuun!

Kaikki yksittäiset tuotteet
Lisätietoa
Värit

Lappsetin tuotteiden värimaailma.

Lue lisää
Materiaalit

Lappsetin tuotteiden materiaalitietoa.

Lue lisää
Takuu

Lappsetin tuotteiden takuutiedot.

Lue lisää
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin tuotteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Lue lisää