Cubic on urbaanin puiston ohittamaton maamerkki ja tilaihme

Leikin kieli on universaali. Lapset leikkivät yllättävän samalla tavalla eri puolilla maailmaa. Kun taaperoikäinen rakentaa palikoista tornia, kuusivuotiaan unelma on oma puumaja. Puumaja onkin toiminut Lappsetin Halo-tuoteperheen uusien Cubic-tuotteiden innoittajana.

Linnunpesäkeinussa lapset istuvat kuin linnunpoikaset pesässään. Matka puumajaan vaatii ponnisteluja. Se on kuin matka oksalta oksalle, uusiin seikkailuihin. Kun leikit on leikitty, on aika palata maan tasalle tuubiliukumäkeä alas liukuen. Leikin ohessa lasten motoriset, sosiaaliset, kognitiiviset ja emotionaaliset taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

Modulaariset Cubic-tuotteet muuntuvat helposti mitä erilaisimpiin komboihin leikkijöiden turvallisuudesta tinkimättä. Uusi tuotesarja on EU:n leikkipaikkavälineitä koskevan turvastandardi EN 1176 mukainen. 
Cubic on urbaanin leikkipuiston komein puumaja, ohittamaton maamerkki ja varsinainen tilaihme. Cubic-sarjan tuotteet täydentävät Lappsetin skandinaavista muotokieltä omaavaa Halo-tuoteperhettä, joka palkittiin German Design Award -muotoilupalkinnolla vuonna 2016.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi ja leikin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Tilaa uutiskirje
Aiemmat halo tuotteet