Lähde seikkailulle avaruuteen tai ihan minne vain!

Teemaleikki

Teemaleikki tarjoaa elämänkokemusta ja jännitystä leikkiin

Aikuista joskus ihmetyttää, kuinka sama merirosvolaiva voi houkutella hurjaan leikkiin joka päivä. Teemoihin ja rooleihin eläytymisestä on lapsille hyötyä, jota aikuiset eivät suoraan näe. Teemaleikit tarjoavat nimittäin lapsille identiteetin kehittymisen kannalta tärkeää aivojumppaa.

 Kun erilaiset teemat houkuttelevat lapsia eläytymään, pääsevät he harjoittelemaan omaksumiensa roolien kautta tunteiden kokemista ja ilmaisemista. Rooli- ja teemaleikit harjaannuttavat myös viestintätaitoja ja sosiaalisia kykyjä, sillä niihin kuuluu yleensä useita osallistujia. Teemaleikeillä voikin olla vaikutuksia, jotka kantavat työelämään asti.  

Tällä sivulla esitellään valmiit teemaleikkivälineet, inspiroivia referenssikohteita sekä uniikkeja MyDesign! -tuotteita, jotka on räätälöity perustuotteiden pohjalta. Kokonaisen teemapuiston tai aktiviteettikohteen suunnittelussa Lappset Creative auttaa mielellään. Voit myös tilata tästä alta kolme vinkkiä, joilla pääset alkuun teemoitetun alueen toteuttamisessa!

Tilaa tästä kolme vinkkiä, miten toteutat teemoitetun alueen
Laivat, merirosvot, veneet, kalastajat, majakat
Linnat, lohikäärmeet, prinssit ja prinsessat
Helikopterit, lentokoneet, junat, veturit
Viidakko, safarit, sarvikuonot, seeprat, norsut, kirahvit
Maatila, koneet ja kotieläimet
Rakenna leikkipaikkasi teema näillä uniikeilla leikkivälineillä
MattelPlay Lappset Creative
Brändi lisää leikkiä teemapuistoihin
Lappset Creative