Onnistuminen on ilomme!
Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 55 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan ja Australiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 
Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 340 henkilöä, joista Suomessa on noin 210. 
Avoimet työpaikat
2017_AURORAN_KOULU_06.jpg
Aluemyyntipäällikkö

Haemme aluemyyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme. Haku päättyy 1.6.2018.

Lue lisää
banner-3.jpg
Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen. Haku päättyy 27.5.2018.

Lue lisää

Mukavaa, kun olet kiinnostunut työstä Lappsetilla! Mikäli et löytänyt sopivaa avointa tehtävää, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen hakemukset@lappset.com.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Lue lisää työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta

 

Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa ja LinkedIn:ssä, niin kuulet uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa!