PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Sinä energinen ja positiivinen rakennusalan ammattilainen, haluatko olla mukana toteuttamassa teema- ja aktiviteettipuistoja huippujengissä?

Liiketoimintamme kasvaessa haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Lappset Creativen tiimiin, konsernin pääkonttorille Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen


Keskeiset tehtävät:
Projektipäällikkönä toimit erilaisten tuote- ja aktiviteettipuistoprojektien projektinhallinta- ja johtamistehtävissä
Toteutat projekteja läheisessä yhteistyössä suunnittelun, myynnin, hankinnan, tuotannon sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa
Olet mukana erikoistuotteiden valmistuksessa ja asennustehtävissä eri puolilla maailmaa
Tehtäviisi kuuluu työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksen seuraamista

 
Odotamme sinulta:
Olet opiskellut rakennustekniikkaa, talotekniikkaa tai muuta soveltuvaa alaa tai sinulla on muutaman vuoden kokemus projekti- ja rakennusalan tehtävistä
Sujuvaa englannin kielen taitoa
Kansainvälinen kaupan osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi
 

Työskentelytapasi on vastuuntuntoinen ja tavoitteellinen, tartut työhön oma-aloitteisesti ja ripein ottein. Viet projekteja määrätietoisesti eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti aikataulussa ja budjetissa. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. 

Kommunikoit sujuvasti englanniksi niin liiketoiminnan kuin teknisen henkilöstön edustajien kanssa.

 

Tehtävä edellyttää matkustamisvalmiutta.

 
Monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, liikuntaedut ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana kansainvälistä konsernia.
 
Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
 
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Project Director Jukka Aho ( +358 40 503 6633 tai jukka.aho@lappset.com). 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 16.3.2018 osoitteeseen hakemukset@lappset.com.

Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon työpaikasta. Mitä nopeammin kuullemme sinusta sen parempi!

Lisätietoa Lappset Creativesta löytyy myös nettisivuilta: www.lappsetcreative.fi

 
@LappsetGroup #lappset
 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään noin 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin.

Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa ja Kiinassa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 300 henkilöä ja Suomessa henkilöstöä on noin 200.

Liiketoimintayksikkö Lappset Creative suunnittelee ja rakentaa aktiviteetti- sekä teemapuistoja. Teeman aiheena voi olla yrityksen oma brändi tai vaihtoehtoisesti joku valmiista portfoliostamme. Teemapuistomme sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin, kuten esimerkiksi huvipuistot, lomakeskukset ja ostoskeskukset.

">
Yksi Lappset Creativen suunnittelemista ja rakentamista aktiviteettipuistoista: Petteri Kaniinin teemapuisto Englannissa.

 

Seuraa meitä somessa ja kuule uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa: