Tule onnistumaan kanssamme!

 

Haemme Rovaniemelle PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. 


Tehtävässäsi vastaat Lappset Group Oy konsernin pääkirjanpidosta ja KOM -laskennasta, arvonlisäveroasioista sekä valmistelet tilinpäätöksen ja veroilmoitukset.

Sinulla on soveltuva laskentatoimen koulutus (esim. tradenomi tai KTM) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä (mm. tilinpäätöksistä konsernitasolla).

Olet ongelmanratkaisutaitoinen, täsmällinen, numerotarkka ja analyyttinen henkilö. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyistä työskentelyotetta ja paineensietokykyä.  Hoidat työtehtäväsi tarvittaessa myös englannin kielellä, ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon ammattilaisena osana kansainvälistä konsernia


Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Inkeri Vaarala puh. 0207 750100, 

21.2.2018 klo 14 – 15
ja
22.2.2018 klo 11 – 12.


Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 28.02.2018 HRD Specialist Emma Sorjoselle emma.sorjonen@lappset.com.
Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon työpaikasta.


@LappsetGroup #lappset

 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään noin 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 

Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa ja Kiinassa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 300 henkilöä ja Suomessa henkilöstöä on noin 200.

Katso viereinen video, jolla työntekijämme ja yhteistyökumppanimme kertovat mitä Lappset heille merkitsee.

">

 

Seuraa meitä somessa ja kuule uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa: