ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 55 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan ja Australiaan. Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa ja Virossa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 300 henkilöä, josta Suomessa on noin 200.

Tule onnistumaan kanssamme!

Haemme MYYNTIKOORDINAATTORIA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Myyntikoordinaattorina toimit asiakaspalvelun ja myynnin tuen tehtävissä kotimaan myynnissä, aluemyyntipäällikön tiimiparina. Asiakkaidemme lisäksi olet yhteydessä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin: koko Suomen kattavaan myyntitiimiin, tuotantoon sekä tytäryhtiöihimme.

Sinulla on joustava palveluasenne sekä intohimoa myyntiin ja asiakaspalveluun. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti tehtäviin vieden ne loppuun asti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireisessä työtahdissa. Viihdyt rennossa ilmapiirissä, jossa on mahdollisuus oppia jatkuvasti uusia tapoja tehdä työtä. 

Keskeiset tehtävät:
- Asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse.
- Tarjousten ja tilausten käsittely.
- Toimitusten koordinointi.
- Laskutusasioiden hoitaminen.

Odotamme sinulta: 
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi).
- Hyviä tietoteknisiä taitoja (kokemus jostain toiminnanohjausjärjestelmästä on etu).
- Hyvää englannin kielen taitoa.
- Muu kielitaito, erityisesti sujuva ruotsin kielen taito, katsotaan eduksi.
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena osana kansainvälistä konsernia. Helsingin Torpparinmäen toimistollamme on mukava parinkymmenen hengen työyhteisö.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera HRD Specialist Emma Sorjoselle viimeistään 21.12.2017 osoitteeseen emma.sorjonen@lappset.com.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kotimaan asiakaspalvelun tiiminvetäjä Niina Mäkelä, niina.makela@lappset.com tai puhelimitse +358 40 015 3728.
Niina on parhaiten tavoitettavissa tiistaina 12.12. klo 14 - 15, perjantaina 15.12. klo 13 - 14 ja maanantaina 18.12. klo 14 - 15.

@LappsetGroup #lappset