Tule onnistumaan kanssamme!

Nautitko monipuolisesta asennustyöstä vaihtelevissa kohteissa sisällä ja ulkona? Tule mukaan mahtavaan jengiimme!

Etsimme PlayCare –palveluihimme Helsinkiin leikki- ja liikuntapaikkavälineiden asentajaa

 Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella ja työllistää sesonkina yli 30 viheralan ammattilaista. PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella.

Keskeiset tehtävät:

  •  Leikki- ja liikuntapaikkavälineiden asennustehtävät

Odotamme sinulta:

  • Hyviä kädentaitoja
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta
  • Ajokortti, kuorma-auton ajo-oikeus katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus leikki- ja liikuntapaikkavälineiden asentamisesta

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestää ainakin lokakuun loppuun. Lisätietoja tehtävästä antaa Työpäällikkö Mika Simola, arkisin klo 10 – 13, +358 40 8343 913.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.4. HRD Specialist Emma Sorjoselle osoitteeseen emma.sorjonen@lappset.com. Mitä nopeammin kuulemme sinusta sen parempi!

Työpaikan sijainti: Torpparinmäentie 4, 00690 Helsinki.

Lisätietoa Lappsetin PlayCare –palveluista löytyy myös nettisivuilta www.playcare.fi.

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään noin 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa , Virossa ja Kiinassa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 300 henkilöä ja Suomessa henkilöstöä on noin 200.

www.lappset.fi @LappsetGroup #lappset

Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla

Tutustu PlayCareen!

">