Tule onnistumaan kanssamme!

Oletko energinen ja motivoitunut tuloksen tekijä, jolla on halu kasvaa ja kehittyä?

Tule meille Leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastajaksi Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat leikki- ja liikuntavälineiden kunto- ja turvatarkastuksista sekä huoltotoiminnasta. Lisäksi toimit PlayCare -palveluiden myyntitiimissä, keskittyen elinkaaripalveluiden myyntiin. 

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare on markkinajohtaja Suomessa yli 40 000 tehdyllä tarkastuksella. PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella ja työllistää sesonkina yli 30 viheralan ammattilaista.

Odotamme sinulta:
- Hyviä kädentaitoja
- Myyntihenkisyyttä
- Hyviä It-taitoja
- Suomen kielen taitoa
- Muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on etu

Eduksi katsotaan:
- Leikkivälineiden ja varaosien tuntemus
- Leikkivälineiden tarkastus-, huolto- ja asennuskokemus
- Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen tarkastajakoulutus
- Kokemus myyntityöstä

Arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta asennetta ja oppimiskykyä. Sinut koulutetaan tehtävään ja saat tueksesi kokeneet mentorit. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin suuntautuneessa työyhteisössä. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää niin toimintoja kuin omaa osaamistasi. Lisäksi saat liikuntaedut.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Torpparinmäessä. Olet valmis matkustamaan työn niin vaatiessa.


Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 9.6.2017 HRD Specialist Emma Sorjoselle emma.sorjonen@lappset.com. Mitä nopeammin kuulemme sinusta sen parempi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarkastus-, huolto- ja varaosapalvelun päällikkö Tommi Törmänen  +358 40 516 1905 tai tommi.tormanen@lappset.com.