Videot
">
Nauti elämän pienistä iloista ja jaa hetki ystävien ja rakkaiden kanssa! Lappsetin puistokalusteet tarjoavat hetken hengähdyksen kiireiseen elämään.
">
Lupaamme, että tämä video tuo hymyn huulillesi! Flora leikkivälineemme ovat suunniteltu luonnon innoittamana, pehmeine linjoineen ja ympäristöystävällisine materiaaleineen. Eikö ole ihana nähdä lasten leikin iloa?
">
Jokainen on urheilija! Toiminnallinen ja kehonpainoa hyödyntävä harjoittelu kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tämä Fitness-puisto sijaitsee Twenten yliopistolla Hollannissa.
">
Joskus historia on paras inspiraation lähde! Santa Maria sai inspiraationsa Christopher Columbuksen löytöretkillään käyttämästä laivasta.
">
Julkisissa puistoissa on tärkeää ottaa huomioon puistoa käyttävien aikuisten ja lasten moninaisuus ja moninaiset tarpeet - myös toimimis- ja liikkumisesteiset henkilöt. Tärkeää on tarjota kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus leikkiin sekä liikuntaan.
">
Rohkaistutaan kaikki tekemään enemmän yhdessä! Aikuiset voivat rohkeasti heittäytyä mukaan esimerkiksi seurataan johtajaa leikkiin!
">
Eniten vaaratilanteita puistoissa aiheuttaa lasten pyöräilykypärän käyttö. Antti Jokelainen kehottaa lapsia jättämään kypärät pois turvallisuusyistä.
">
Koko perhe voi viettaa aikaa yhdessä puistossa leikkien ja treenaten! Esimerkiksi keskivartalotreeni on helppoa suorittaa leikkien lomassa.
">
Liikuntapuistot tarjoavat mahdollisuuden treenata monipuolisesti ympäri vuoden. Elixir-valmentaja Lauri Kaliman näyttää helpot vinkit, kuinka treenata vatsalihaksia kohti kesän rantakelejä.
">
Elixirin jakso vieraili Lappsetin liikuntapuistossa ja loi helposti toteutettavan kolmiosaisen treenin. Nämä liikkeet sopivat joko yksin tai yhdessä toteutettaviksi!
">
Elixirin jaksossa tutustuttiin Lappsetin liukumäen valmistukseen sekä muihin tuotteisiin. Liikuntapuistot ja tuotteet pyritään suunnittelemaan kaikenikäisille- ja tasoisille liikkujille.
">
Lappsetin Fitness -alueet mahdollistavat monipuolisen treenin kaikentasoisille liikkujille. Youtube-kanavaltamme löydät useita ohjevideoita liikkeiden suorittamiseen.
Lappset Youtubessa
Katso ja tutustu