Videot
">
Have you played Panna football? It's a form of soccer in which your opponent attempts to pass the ball between your legs and recover it on the other side, also known as nut megging. Panna arenas fit even in the smallest housing estates, making playing safe and easy!
">
Nauti elämän pienistä iloista ja jaa hetki ystävien ja rakkaiden kanssa! Lappsetin puistokalusteet tarjoavat hetken hengähdyksen kiireiseen elämään.
">
Lupaamme, että tämä video tuo hymyn huulillesi! Flora leikkivälineemme ovat suunniteltu luonnon innoittamana, pehmeine linjoineen ja ympäristöystävällisine materiaaleineen. Eikö ole ihana nähdä lasten leikin iloa?
">
Jokainen on urheilija! Toiminnallinen ja kehonpainoa hyödyntävä harjoittelu kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tämä Fitness-puisto sijaitsee Twenten yliopistolla Hollannissa.
">
Joskus historia on paras inspiraation lähde! Santa Maria sai inspiraationsa Christopher Columbuksen löytöretkillään käyttämästä laivasta.
">
Julkisissa puistoissa on tärkeää ottaa huomioon puistoa käyttävien aikuisten ja lasten moninaisuus ja moninaiset tarpeet - myös toimimis- ja liikkumisesteiset henkilöt. Tärkeää on tarjota kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus leikkiin sekä liikuntaan.
">
Rohkaistutaan kaikki tekemään enemmän yhdessä! Aikuiset voivat rohkeasti heittäytyä mukaan esimerkiksi seurataan johtajaa leikkiin!
">
Eniten vaaratilanteita puistoissa aiheuttaa lasten pyöräilykypärän käyttö. Antti Jokelainen kehottaa lapsia jättämään kypärät pois turvallisuusyistä.
">
Koko perhe voi viettaa aikaa yhdessä puistossa leikkien ja treenaten! Esimerkiksi keskivartalotreeni on helppoa suorittaa leikkien lomassa.
">
Liikuntapuistot tarjoavat mahdollisuuden treenata monipuolisesti ympäri vuoden. Elixir-valmentaja Lauri Kaliman näyttää helpot vinkit, kuinka treenata vatsalihaksia kohti kesän rantakelejä.
">
Elixirin jakso vieraili Lappsetin liikuntapuistossa ja loi helposti toteutettavan kolmiosaisen treenin. Nämä liikkeet sopivat joko yksin tai yhdessä toteutettaviksi!
">
Elixirin jaksossa tutustuttiin Lappsetin liukumäen valmistukseen sekä muihin tuotteisiin. Liikuntapuistot ja tuotteet pyritään suunnittelemaan kaikenikäisille- ja tasoisille liikkujille.
">
Lappsetin Fitness -alueet mahdollistavat monipuolisen treenin kaikentasoisille liikkujille. Youtube-kanavaltamme löydät useita ohjevideoita liikkeiden suorittamiseen.
Lappset Youtubessa
Katso ja tutustu